Padel Slinger Bag on täällä! Tämä padeltykki on paras treenikaverisi

Padel Slinger Bag on todella odotettu pallotykki, joka tarjoaa juuri oikeanlaista apua lajin treenaamiseen ja siinä kehittymiseen.

Aikaisemmin Slinger Bagin on voinut tavata tenniskentillä, jossa se on kasvattanut suosiotaan ympäri maailman. Myös Suomessa Slinger Bag on tuttu näky tenniskentillä, sillä pallotykin avulla pystyt harjoittelemaan monipuolisesti erilaisia lyöntejä. Näitä tennikseen tarkoitettuja pallotykkejä on mahdollisuus hankkia Sports Distribution Finland Oy:n kautta, joten älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Nyt valikoima kasvaa pelkästään padeliin tarkoitetulla pallotykillä, joka tarjoaa lajiin ominaisia palloja. Esimerkiksi kierteet vastaavat täysin sitä, mitä pelikentillä normaalistikin joudut kohtaamaan. Tätä onkin jo tovi saatu odotella, mutta nyt vihdoin niitä on mahdollisuus saada myös Suomessa.

Meidän kautta on mahdollisuus tilata se treenikavereista parhain, sillä tämä pallotykki ei tule väsymään, vaan se jaksaa kerta toisensa jälkeen laittaa sinulle haluamasi palloja.

Padel Slinger Bag tullaan varmasti viemään käsistä, joten ota nopeasti yhteyttä, mikäli haluat itsellesi tämän padeliin tarkoitetun pallotykin.

Voit ottaa puhelimitse yhteyttä Severiin numeroon 044 344 1705, tai nakata sähköpostia osoitteeseen severi@sportsdistribution.fi