RS Vasquez -huippumaila osaaviin käsiin – padelpelaaja Noah Johansén pelaa jatkossa RS:n tuotteilla

Tällä hetkellä Suomen rankingissa sijalla 39 oleva Noah Johansén tulee jatkossa pelaamaan turnauksissa RS:n vaatteissa sekä RS Vasquez -huippumailalla.

Noah Johansén on äärimmäisen lupaava padelpelaaja, jolla on kovat odotukset alkavaan kauteen. Ranking tulee taatusti nousemaan vauhdilla ja tavoitteet on lyöty paljon tätäkin korkeammalle. Sports Distribution Finland Oy on enemmän kuin mielissään alkavasta yhteistyöstä ja usko Johansénin taitoihin on kova, mistä osoituksena on alkava monivuotinen yhteistyö. Tietysti ollaan myös todella otettuja, että Johansén valitsi RS:n tuotteet sekä vuoden 2022 uutuusmailan RS Vasquezin.

”Testasin Vasquez-mailaa, ja voin omasta puolestani todeta, ettei kyseisen mailan ympärille kertynyt hype ole turhaa. Maila on aivan loistava, ja sen kanssa on hienoa lähteä tavoittelemaan menestystä”, pelaaja itse kommentoi.

RS Pro Edition Simon Vasquez -maila on tulossa aivan kohta myyntiin Suomessa, joten kannattaakin olla hereillä, mikäli haluaa päästä pelaamaan superluokan mailalla. Tällä hetkellä mailaa on jo mahdollista ennakkotilata padelkunkku.fi -verkkokaupasta.

Nyt kannattaakin vinkata jo paikallista urheiluliikettä tai padelklubiasi, että tilaavat valikoimiinsa tämän kehuja keränneen mailan. Meidän sivuiltamme löytyy ”Ota yhteyttä” -osio jälleenmyyjille, josta saa kätevästi laitettua tilausta sisään.