You are here:

Slinger Bag

Tenniskenttien väsymätön treenikaveri

Tervehdys, Suomi – Slinger Bag on nyt saatavilla nopealla toimituksella!

Slinger Bag on aivan uudenlainen pallotykki tennikseen ja padeliin. Se on helppokäyttöinen, helposti liikuteltava ja erittäin hiljainen käyttöääneltään tarjoten treenivastuksen eritasoisille pelaajille aloittelijasta ammattilaiseen.

Slinger Bag sopii ominaisuuksiensa puolesta mainiosti tennis- ja padelhalleille vuokrauskäyttöön, ja seuroille valmentajien avuksi vaikkapa tekniikkatreeneihin. Säätöjen asettaminen on helppoa mukana tulevien ohjeiden avulla ja tykki on pelivalmis minuutissa. Yksinkertaiset säädöt (pallon nopeus, tulokulma sekä syöttöjen tahti) takaavat monipuoliset ja sopivat harjoitukset kaikille pelureille tasosta riippumatta. Slinger Bagin vuokraus on loistava lisäpalvelu hallin asiakkaille ja seuran jäsenille. Se mahdollistaa tehokkaan treenin mm. silloin, kun pelikavereita ei ole saatavilla tai tavoitteena on hioa lyöntitekniikoita uudelle tasolle.

  • Kevyt ja helppo liikutella
  • Mukana treenissä jopa 144 palloa
  • Helppokäyttöinen – pelivalmiiksi minuutissa
  • Akun kesto jopa 5 tuntia
  • Takuu: 2 vuotta

Tutustu Slinger Bagiin tarkemmin katsomalla demovideo https://www.youtube.com/watch?v=KJEB-sN5UfM ja ota Slinger Bag myös seurantaan Instagramissa @slingerbag.

 

Slinger Bag maahantuonti hoituu meidän kauttamme. Jos haluat ostaa Slingerin, olethan yhteydessä viralliseen ambassadoriimme, Severi Hirvensaloon: severi@sportsdistribution.fi / 044 344 1705

Muita aihealueen tuotteita