Sports Distribution Finland Oy on virallinen RS-tuotteiden maahantuoja Suomessa

Sports Distribution

Vuoden 2021 loppupuolella perustettu Sports Distribution Oy on urheilutuotteiden suomalainen maahantuoja, jonka tunnetuin merkki on ruotsalaisen tennislegendan Robin Söderlingin perustama RS.

RS on Ruotsissa äärimmäisen suosittu merkki, jonka padelmailat ovat nousseet Ruotsin myydyimpien joukkoon. Ei siis mikään ihme, että todella laadukkaat tuotteet on otettu ilomielin vastaan myös Suomessa. RS:n kaikki tuotteet edustavat tyylikästä designia, mutta ennen kaikkea tuotteiden laatu on aivan tapissa.

Valikoimasta nousee esiin myös tennis- ja padelpallot, joita on ylistetty kilpaa monelta suunnalta. Tennispallot ovat virallisina pelipalloina ATP-tourin kisoissa, joissa useammat huippupelaajat ovat antaneet ylistäviä kommentteja pallon ominaisuuksista. Samaa viestiä tulee myös padelpallojen puolelta, joten RS:n hype ei ole suotta niin korkealla.

Uutena valikoimana RS:ltä löytyy nykyisin myös urheiluvaatteet. Ne huokuvat muiden tuotteiden tapaan tyylikkyyttä, joka yhdistettynä laatuun on mahtava yhdistelmä.

Mikäli kiinnostus heräsi ja haluat ottaa RS:n tuotteita myyntiin liikkeeseesi, tennishallillesi, padelklubillesi tai johonkin muuhun paikkaan, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Severi – severi@sportsdistribution.fi

044-3441705

TAI

Teemu – info@sportsdistribution.fi

040-7607094