Padelmailat

RS Padel -tuotteiden maahantuonti hoituu kauttamme!

Padelmaila on jokaisen henkilökohtainen työkalu. Malleja on satoja ja jokainen etsii hieman erilaisia asioita. RS Padel vastaa jokaisen pelaajan tarpeisiin, sillä valikoimasta löytyy äärimmäisen tyylikkäitä ja ennen kaikkea laadukkaita mailoja joka lähtöön. Tsekkaa markkinoiden tyylikkäimmät padelmailat!

You are here:

Näytetään kaikki 21 tulosta

Prime Pro VSQZ

RS Prime Pro VSQZ

RS Prime Pro VSQZ on kenties vuoden 2024 odotetuin uutuusmaila. Pro Edition Simon Vasquez nousi pelaajien rakastamaksi mailaksi jo vuonna 2022. Nyt on upea hetki esitellä hartaasti kehitelty ja paranneltu versio.
RS Rialto

RS Rialto Pro

RS Rialto Pro Cayetano Rocafort -maila on täynnä ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat mailalla pelaamisen harrastelijasta aina ammattilaiseen saakka.

RS Rialto Pro Light

RS Rialto Pro Light -maila on täynnä ainutlaatuisia ominaisuuksia, joten kyseessä on todellinen huippumaila. Sopii loistavasti kaikille, koska malli on tarkoituksella kevyempi. Paino liikkuu 340g-350g välissä.

Pro Edition Simon Vasquez

Vuoden 2022 uutuusmaila on saanut jo valtavasti hypea osakseen. Mailaa on kehuttu jopa yhdeksi maailman parhaimmista!

Prime Control Edition 2.0

Voit olla varma, että Prime Control Edition 2.0 -mailalla et hukkaa kontrollia palloon. Todellakin testaamisen arvoinen!
RS Cobra Junior

RS Cobra Junior Edition

RS Cobra Junior Edition on loistelias maila padelista kiinnostuneille lapsille. Tällä on todellakin mukava tutustua uuden lajin pariin ja päästä mukaan sen saloihin.