FAQ

Löydät valikosta ”Ota yhteyttä”-kohdan, josta pääset lomakkeen täyttämällä ottamaan yhteyttä meihin. Voit myös suoraan laittaa sähköpostia osoitteeseen info@sportsdistribution.fi.

RS:llä on erittäin laadukkaat padel- ja tennistuotteet sekä urheiluvaatteet. Valikoima laajenee jatkuvasti, joten ole kuulolla, niin pysyt kärryillä uutuuksista.

Sports Distribution Finland Oy on urheilutuotteiden maahantuoja, jonka valikoimasta löytyvät muun muassa RS:n padel- ja tennistuotteet sekä urheiluvaatteet.

Ota yhteyttä meille ”Jälleenmyyjille”-kohdan kautta tai lähetä suoraan sähköpostia osoitteeseen info@sportsdistribution.fi, niin katsotaan yhdessä juuri teille sopiva tilaus.

Sports Distribution Finland Oy:llä on kattava varasto, joten suurin osa tuotteista on saatavilla välittömästi. Mikäli joku uupuu, niin teemme kaikkemme, että juuri sinä saat mahdollisimman nopeasti tuotteen myyntiin.

RS:n tuotteita on myynnissä laajasti ympäri Suomen. Tarkemmat paikat löydät Jälleenmyyjät-sivultamme, johon on päivitetty kaikki myyntipaikat.

Slinger Bag on markkinoiden siistein pallotykki. Se tarjoaa loistavan treenikaverin niin tennis- kuin padelkentällekin. Slinger Bag on käytössä Suomessa jo useammassa paikassa ja valmentajat ovat ottaneet sen omakseen hyödyntäen sitä valmennuksissaan. 

Mikäli olet kiinnostunut Slinger Bagista, niin ota yhteyttä Suomen ambassadoriin Severiin. (severi@sportsdistribution.fi)